Helma Winters

Graag wil ik mij voorstellen

Mijn naam is Helma Winters en woon bijna mijn hele leven in Doetinchem.

Na het doorlopen van de middelbare school heb ik een analiste opleiding gevolgd en ben gaan werken in het Wilhelminaziekenhuis, nu Slingeland, en tevens werkte ik voor het Rode Kruis om donoren bloed af te nemen, in totaal circa 20 jaar gedaan.

Door leuke omstandigheden ben ik in het makelaars vak terecht gekomen en na de beëdiging tot makelaar/taxateur is mij al snel de mogelijkheid geboden om een bestaand kantoor in Doetinchem over te nemen en door het samengaan met een ander kantoor uit de regio is het bedrijf uiteindelijk uit 6 kantoren gaan bestaan. Deze kantoren zijn begin 2000 verkocht en ben ik weer als zelfstandige gaan werken in een niche markt “planschade”.

Sinds 3,5 jaar ben ik nu werkzaam voor een landelijke organisatie op gebied van woningtaxatierapporten.

Dit mijn werkzame leven, daarnaast ben ik vanaf ongeveer 2002 lid van de VVD en heb vanaf 2014 tot 2018 in de gemeenteraad gezeten, nu weer als vervanging voor een mederaadslid.

Naast het raadslidmaatschap en werkzaamheden heb ik tevens meerdere functies binnen de ondernemersverenigingen van Doetinchem en de NVM gehad, zoals al 8 jaar secretaris bij IG&D, bestuurslid Beveiliging Bedrijven Doetinchem, voorzitter NVM Achterhoek, bestuurslid NVM Arnhem, lid van de commissie VROM. In deze bestuursfunctie veel kennis opgedaan welke uitstekend van pas komen bij het raadswerk.

Prive, ik ben moeder van 2 prachtige zonen, 2 lieve schoondochters en 4 heerlijke kleinkinderen.

Uiteraard ben ik altijd graag bereid om met u van gedachte te wisselen.