Noah Ruesen

Maak kennis met Noah Ruesen, onze toegewijde fractieondersteuner bij de VVD Doetinchem. Noah brengt een schat aan ervaring en een frisse blik naar ons team, geworteld in zowel zijn opleiding als 'Sport en Beweging coördinator' aan het Graafschap College, gespecialiseerd in fitness, management en ondernemerschap, als zijn kennis als voedingsdeskundige. Zijn unieke achtergrond wordt versterkt door zijn ondernemersgeest, opgedaan in het familiebedrijf en zijn eigen ondernemingen in Doetinchem.

Vanaf jonge leeftijd heeft Noah een passie voor politiek getoond, die verder werd ontwikkeld tijdens zijn betrokkenheid bij het Nationaal Jeugd Debat. Deze ervaringen hebben hem een krachtig platform geboden om de belangen van jongeren en lokale ondernemers op de voorgrond te plaatsen.

Noah is vastbesloten om als brug te fungeren tussen de lokale politiek en de gemeenschap van Doetinchem. Hij richt zich specifiek op het vertegenwoordigen van de stem van de lokale ondernemers en de jeugd, waarbij hij gebruik maakt van zijn achtergrond en netwerk om hun belangen en uitdagingen aan te pakken.

Zijn betrokkenheid bij de gemeenschap komt ook tot uiting in zijn werk met de ‘JOCON’ (Jongeren Ondernemers Community Oost Nederland), gevestigd in ‘De Steck’, en zijn actieve deelname aan sportactiviteiten in de regio. Deze activiteiten stellen Noah in staat om een diep inzicht te verkrijgen in wat er leeft binnen de lokale jeugd en het onderwijs.

Noah's visie voor Doetinchem is helder: de stad laten uitgroeien tot een bruisend centrum van cultuur, economie en gemeenschap, waar veiligheid, kwaliteit en innovatie vooropstaan. Hij is er trots op deel uit te maken van het kloppende hart van de Achterhoek en streeft ernaar bij te dragen aan een nog stralendere toekomst voor onze stad.

Persoonlijk is Noah een fervent sportliefhebber en een voorstander van mindfulness, wat hem helpt om scherp en gemotiveerd te blijven, terwijl hij tegelijkertijd streeft naar balans in zijn leven.

In de woorden van Noah: "Het hart van de Achterhoek, waar traditie, gemeenschap en vernieuwing samenkomen, dat is Doetinchem."

Met Noah's passie, expertise en toewijding zijn we ervan overtuigd dat hij een significante bijdrage zal leveren aan onze fractie en aan het welzijn en de vooruitgang van Doetinchem.